Noutati in domeniul tatuajelor

Timp de secole, industria tatuajelor a fost dominata de barbati. In noile serii LA INK, ecranul este "distrus" de trei dintre cei mai respectati artisti de tatuaje feminini, impreuna cu un artist legendar de sex masculin, care se reunesc pentru a lucra la cel mai nou si mai tare magazin de tatuaje din LA. Cei care s-au alaturat proprietarei magazinului la LA INK, Kat Von D, sunt artisti ale tatuajelor renumiti: Kim Saigh, Hannah Aitchison si mentorul lui Kat, Corey Miller. Managerul care face ca totul sa mearga bine este buna prietna a lui Kat, Pixie. Cu majoritatea artistilor din salon fiind femei, LA INK arata ca arta nu tine cont de gen ... mai mult »

Tatuaje in lumea vedelor ... mai mult »

Tatuajele corporale devin din ce in ce mai populare in Rawalpindi si Islamabad.

Aparitia unei culturi a tatuajelor a adus cu ea... ... mai mult »

Baietii lui david Beckham adora tatuajele tatalui lor. Copiii lui Beckham isi doresc sa isi faca tatuaje, ca cele ale tatalui lor. ... mai mult »

Lady Gaga este "flatata" ca fanii au ales sa-si faca tatuaje cu ea.

Canareata lui Poker Face - care este cunoscuta pentru tinutele ei scandaloase - este incantata ca multi admiratori de-ai ei sunt pregatiti sa se ... mai mult »

Cantareata Rihanna a fost recent fotografiata tatuand niste persoane la salonul de tatuaje East Side Ink's. Cantareata a tatuat 3 persoane cu insemnul unor umbrele si al literei R. Toata lumea credea ca este ceva cool pana in momentul in care au aflat ca acest lucru este ilegal... ... mai mult »