Artisti tatuatori - Artisti tatuaje

Vrei sa te promovezi ca si artist tatuator?Daca vrei sa te afirmi ca si artist in arta tatuajelor, sa promovezi cultura tatuajelor si sa areti tuturor ce tatuaje tari stii sa realizezi...aici este locul potrivit pentru ati arata prin puterea imaginilor calitatile in tatuare, schite de tatuaje, idei noi in arta tatuajelor, tot ce tine de domeniul vast al tatuajelor si complexitatea acestora.

Ca orice artist, si tu ai nevoie de promovare, ai nevoie de aprecieri, ai nevoie de pareri pro si contra de la oameni care nu au nici o legatura cu tine personal. Dupa postarea pozelor tale cu tatuaje, pozelor tale proprii si descrierea ta in detaliu, vizitatorii vor avea posibilitatea de a comenta munca ta in domeniul tatuajelor...din asta rezulta ceea ce toti ne dorim...ascensiunea spre perfectiune in cazul nostru cautarea tatuajului perfect.

Daca crezi ca ne poti uimi...ca tatuajele pe care le poti realiza sunt cele mai tari...nu ezita sa ne CONTACTEZI »

    Ovidiu ma numesc...sunt printre voi inca din 1980, in zodia pesti, un semn zodiacal asociat deseori cu variate forme ale artei.
    Nu ma consider artist ,dar inca de la varsta de 15 anii, dupa ce am fost respins de la un liceu de teologie pentru un simplu tatuaj, am inceput sa descopar in mine pasiunea pentru desen si mai apoi pentru tatuaje, lasandu-mi mintea si mana sa creeze.
    Am inceput sa lucrez cu tot felul de improvizatii, motarase, pixuri.... sa nu mai vorbim de culori ce nu-mi permiteau sa redau adevarata nuanta dorita; usor am ajuns in zilele de azi sa creez ceea ce numesc eu arta tatujului, datorita echipamentului corespunzator, culorilor profesionale.
     Incercati sa va doriti ceea ce inauntrul vostru e ascuns , sa puteti comunica cu trupul  nu doar prin haine, sau altele, lasand la o parte prejudecatile.