Tatuaje tribaleTatuajele tribale au fost realizate intr-o forma sau alta de milenii bune. In timp ce tehnica este oarecum diferita in zilele noastre inca mai exista multe persoane care isi fac tatuaje tribale din motive care pot fi descrise ca si neo-tribale din dorinta de aparteneta la un 'trib' (atat neo-tribal cat si traditional) chiar daca aceasta apartenenta sau acest 'trib' este la nivelul subconstientului. Cel mai simplu motiv pentru care cei mai multi oameni isi realizeaza tatuaje tribale este acela ca acestea arata foarte bine si ies in evidenta oriunde.

Ca si raportare la istorire, realizarea unui tatuaj pentru o persoana reprezinta trecerea acestei persoane de la copilarie la viata de adult. O credinta spune ca daca o femeie nu poate suporta durerile realizarii unui tatuaj, este de ne-casatorit, pentru ca aceasta nu va fi niciodata capabila sa suporte durerile nasterii. Daca un baiat nu poate suporta aceasta durere acesta este considerat ca fiind o persoane nepotrivita pentru razboi, si poate deveni izolat de tribul sau.

Tatuaje tribale


Unele triburi ptimitive folosesc tatuajele ca drepturi de aparteneta si rang in trib. Populatia Maori din Noua Zeelanda folosesc tatuajele strict in acest scop mentionat mai sus. Pentru Maori, o persoana tatuata cu Moko reprezinta o persoana superioara in trib si tatuarea pentru o persoana aduce dupa sine trecerea la un alt nivel in societatea tribului. La cel mai mare nivel al sau, Tatuajele Moko proclama capetenia tribului fara nici un fel de obiectii.

O alta idee a triburilor Maori in legatura cu tatuarea este aceea de tatuare pentru a mentine mereu tanar trupul purtatorului. Fetele maori isi tatueaza buzele si barbia, din acest motiv. Cand ochii unei femei din Aidu nu mai sunt fermi, isi poate retatua zona gurii si mainile, pentru o aparenta mai buna.

Tatuaje tribale

Hawaiienii sunt persoane care se stiu clar ca au zei dedicati tatuajelor. In Hawaii, imaginile zeilor Tatuajelor sunt tinute in templele preotilor tatuajelor. Fiecare sectiune a unui tatuaj incepe cu o rugaciune la zeii tatuajelor cum ca operatiunea nu va cauza moarte, ca ranile se vor vindeca repede, si ca designul final al tatuajului va fi superb.

In anii 1970, tatuarea americana a descopeit tatuajele tribale primitive. Oamenii doreau tatuaje simple cu un inteles si au inceput sa copieze Tatuajele Polyneziene pentru inceput de pe insulele Pacificului de Sud. In ultimele decenii, oamenii din vest au inceput sa caute tatuajele tribale legate de propriile lor origini si au creat propria lor ramura de tatuaje numite tatuaje neo-tribale. Multi regi ai tatuarii Americane isi vor spune..

Tatuaje tribale

Modele imagini tatuaje tribale