Tatuaje sexy deasupra feselorTatuajele sexy deasupra feselor sunt atat de sexy pe trupurile femeilor... Ce poate fi mai sexy decat un tatuaj floral sau un tatuaj tribal care se zareste sexy iesind din bikini unei femei. Micimile minuni ale tatuajelor din partea inferioara a spatelui sunt cele mai populare tatuaje in randul femeilor. Cele mai des intalnite sunt tatuajele florale sau cele tribale. Oricum multa lume isi realizeaza tatuaje desupra feselor si din motive personale nu numai din motivul ca acestea sunt extrem de sexy!

Tatuaje sexy deasupra feselor


Cicvilizatiile antice considera ca aceasta zona este una cu foarte mare incarcatura energetica in forma de 'kundalini' acest lucru explicand de ce atat de multi oameni isi tatueaza aceste zone. Multe persoane au spus ca au avut o senzatie extraordinara in momentul in care isi termina un tatuaj in partea inferioara a spatelui.

Tatuaje sexy deasupra feselor

Datorita acestor creazari antice multe femei isi tatueaza in aceste zone un sarpe care reprezinta pentru femei Zeita Mama. In religiile vechi, sarpele era considerat o fiinta de bun augur. Reprezenta cunoasterea pentru necunoscut, si era o forta feminina. Se pare ca desi s-au facut redescoperiri in ceea ce priveste acest simbol in ultimii ani se revine la simbolistica lui feminina.

Tatuaje sexy deasupra feselor

Tatuaje din zona feselor populare sunt cele cu flori de lotus foarte bogate in semnificatii si metafore, Lotusul simbolizeaza divinitatea, fertilitatea si sanatatea. Lotusul se inchide pe timpul noptii si se scufunda sub apa. Dimineata acesta iese la suprafata si explodeaza prin frumusetea sa. De asemenea floarea devine simbolul soarelui si al creatiei.

Tatuaje sexy deasupra feselor
 

Exista o diversitate atat de mare de tatuaje care se pot aplica in zona inferioara a spatelui incat este imposibil ca fiecare persoana sa nu isi gaseasca tatuajul care se potriveste cel mai bine si sa nu aleaga unul banal.

Alte designuri de tatuaje sexy superioare feselor sunt:

  • Literele arabice
  • Tatuajele celtice
  • Tatuaje cu litere si caractere Kanji
  • Tatuaje cu inimioare/inima
  • Tatuaje cu trandafiri
  • Tatuaje cu Soarele
  • Tatuaje cu aripi