Tatuaje eroticeCe face tatuajele, in special tatuajele erotice, atat de intrigante pentru unii oameni, si atat de neconventionale pentru altii? Sunt o multime de asocieri si simbolistici legate de aceste tatuaje erotice si cei ce le detin, desigur, cu origini distribuite de la marinari sub influenta alcoolului la criminali si prostituate.

Apoi exista partea de tatuaje erotice culte care si le aplica oamenii de afaceri sau avocatii care isi tatueaza simboluri erotice pe piele in zone mai ascunse in scopul 'de a fi impotriva curentului' sau afisarea unei personalitati ascunse fara a risca respectul lor profesional.


Tatuaje erotice

Este ceva impovarator in a ne proclama controlul total asupra trupului nostru, fara a fi judecati de cei din jur si restrictiile unei culturi care este retinuta in ceea ce priveste trupul, dorintele trupului, si placerile acestuia. Ideea ca trupurile noastre sunt total disponibile noua orice am alege sa facem cu ele -- pentru a ne oferi placere, bunastare, si identitate (si copii doar cand ii dorim) -- este inca o idee controversata in cultura actuala.

"Corpul tau este ca si o casa [tu] locuiesti in ea," dupa parerea lui Fakir Musafar, unul dintre cei mai mari vorbitori pe tema modificarii corporale si a tatuajelor erotice, intr-un interviu public tiparit de revista ReSearch. "Este casa ta, si poti face ce vrei cu ea dupa pofta inimii. Daca o vrei roz, o vopsesti roz. Persoane cum ar fi persoanele aborigene din Australia stiu ceva ce noi de aici nu stim, si acesta este motivul pentru care ei pot sa iti gaureasca trupul, si-l pot tatua, il pot decora.

Tatuaje erotice

Fakir Musafar vorbeste despre dreptul la modificari corporale ca si de o trecere de la viata de copil la cea de adult multe persoane care s-au tatuat au facut-o pentru a-si denunta trupul si a scapa de traumele sexuale sau violenta acaparate in copilarie. Este o diferenta intre a sti ce faci cand iti tatuezi ceva permanent pe piele, modificarea permanenta a aparentelor tale fizice.Departe de estetica evidenta, adevarata semnificatie a tatuajelor este constientizarea faptului ca noi ca persoane unice putem sa facem ce vrem si cat de mult vrem cu trupul nostru in momentul in care varsta si gandirea ne permite acest lucru.

Tatuaje erotice

Fakir Musafar zice bine. "O intreaga parte a vietii," noteaza, "pare sa lipseasca oamenilor din punctul de vedere al culturii modee. Grupuri intregi de persoane, socializeaza, sunt aliati. Nu se pot apropia sau nu pot atinge nimic, acest lucru incluzand si propriul lor corp. De ce? Ce se intampla aici?

Pentru o lunga perioada de timp cultura Vestica spunea - nu faceti sex cu trupul; este templul lui Dumnezeu. Dar in cele din urma oamenii incep sa vada lucrurile in alte maniere. Oamenii au nevoie de aceste obiceiuri ci disperare. De aceea piercing-urile si tatuajele erotice au explodad.

 

 

 

Modele tatuaje erotice