Tatuaje cu trandafiriTatuajele cu trandafiri sunt populare in ultimele decenii. Pot fi atat tatuaje feminine cat si masculine. Erau pentru o buna bucata de timp protectiile pe spatele marinarilor dar au devenit din ce in ce mai cunsocute in randul femeilor odata cu cresterea numarului de femei care isi realizeaza tatuaje.

Trandafirii isi au originile in Persia antica si sunt un simbol masculin, cu toate acestea trecerea timpului si variatiile speciilor au facut din aceasta floare un simbol al feminitatii si iubirii inocete.

Mitologia greaca descria trandafirii ca fiind albi pana in momentul in care Zeita Afrodita s-a intepat intr-un spin, iar sangele acesteia s-a revarsat peste petalele albe intr-un rosu minunat. Chiar si in zilele noastre oamenii asociaza trandafirii cu sentimente puteice si trairi intense.

Tatuaje cu trandafiri

 

Semnificatia tatuajelor cu trandafiri

 • Trandafirii rosii pot insemna iubire, dragoste romantica, si respect.
 • Trandafirii albi semnifica iubirea spirituala, puritatea, inocenta.
 • Albul frumos de mireasa inseamna dragoste.
 • Trandafirii rosii semnifica bucuria, multumirea, prietenia si devotamentul.
 • Trandafirii de culoarea coralului semnifica dorinta.
 • Trandafirii portocaliu deschis semnifica prietenia sincera sau modestia
 • Trandafirii portocalii reprezinta fascinatia.
 • Trandafirii roz deschisi semnfica puritatea, noblete si admiratie.
 • Trandafirii roz inchis inseamna "Iti multumesc!"
 • Trandafirii rosii si galbeni amestecat reprezinta felicitarea cuiva
 • Trandafirii galbeni si portocalii reprezinta ganduri pasionale.
 • Trandafirii albi si rosii semnifica unitatea

Semnificatia viselor cu trandafiri

Vederea trandafirilor care infloresc in visul tau, semnifica implinire in dragoste si sosirea oportunitatii mult asteptate. Trandafirii simbolizeaza de asemenea dragostea, pasiunea, feminitatea si romantismul, in special daca sunt trandafiri rosii. daca vezi in vis un trandafir alb, simbolizeaza virginitatea, puritatea, si sacritatea. daca vezi un trandafir galben in visele tale, acesta semnifica gelozia sau infidelitatea.

Trandafirii ros-albi in vise, semnifica moartea sau plecarea celor dragi de langa tine. Daca in visul tau mirosi trandafirii, inseamna placere si fericire de neimaginat.

Plasarea tatuajelor cu trandafiri

Trandafiri pot arata bine atat solitari cat si ca o banda in jurul taliei / bratului sau chiar ca o pata de culoare ca si o vita de vie. Pe trupurile barbatilor aceste tatuaje sunt de obicei reprezentate in jurul numei persoanei iubite sau in jurul unei sabii/pumnal, fiind pozitionate de obicei pa partea interioara a bratului inferior sau pe bratul superior-exterior. Pe trupurile femeilor acestea tatuaje cu trandafiri pot fi pozitionate si ca si tatuaje pe piept sau tatuaje sexy in partea de jos a spatelui.

Trandafirii sunt de neegalat si este imposibil sa ne gandim ca acestia nu vor mai fi cool sau ca cineva nu va mai aprecia un asemena simbol pentru tatuaje.Chiar si daca aceste tatuaje nu se vor demoda, este recomandat sa te gandesti unde si cum va arata tatuajul tau cu trandafiri pentru ca sa nu uitam...este ceva pe termen lung sau chiar pe viata