Tatuaje cu ingeri 

De ce sunt tatuajele cu ingeri atat de populare       Tatuajele cu ingeri sunt tatuaje preferate de femei si de obicei infatiseaza un ingeras care sta pe un nor sau un inger luptator. 

       Ingerii sunt fiinte supranaturale despre care se crede ca sunt mult mai puteice decat oamenii. Sunt interpretati ca si o creatie a puterii divine care este complet diferita de rasa umana. 

       Cuvantul actual care defineste ingerul este posibil sa fie inspirat din limba greaca si anume 'angeloi' sau 'mesager'. In biblie se crede ca vointa Domnului sau 'Munca Domnului' a fost realizata de catre ingeri.

Tatuaje cu ingeri

       Ingerii sunt gardienii fiecaruui suflet si sunt fiinte puteice dar s-a dovedit ca ar fi fatalisti si pasibili de a intra in pacat, mandrie proprie. Unul dintre cele mai bune exemple pentru un "inger cazut" este Satana.

       Semnficatia ingerilor si modul lor de prezentare / aparentele s-au modificat pe parcursul istoriei. Artistii au desenat ingerii ca fiind creaturi cu aripi, de obicei avand chipuri frumoase si difuzand lumina, purtand haine lungi - albe, plutind pe un nor, uneori in forme umane sau ca si 'simfonia din Ceruri'.

Tatuaje cu ingeri
       Catolicismul considera ingerii ca fiind creaturi inteligete si foarte spirituale lasati pe pamant pentru a proteja fiecare persoana si suflet in parte. Fiecare persoana are un inger pazitor atribuit persoanei. Acesti ingeri incearca sa indrume persoana pe care o pazesc spre salvarea divina.

       De asemenea, acesti ingeri pazesc grupuri de persoane si chiar natiuni intregi. Alte persoane considera acest ingeri ca fiind gardieni spirituali sub forma de spirite pazitoare care controleaza si ajuta persoanele pentru ca acestea sa detina siguranta personala.

Tatuaje cu ingeri

 

Plasarea tatuajelor cu ingeri

 

       Cel mai des intalnit loc pentru realizarea tatuajului cu ingeri este pe bratul superior sau pe piept pentru persoanele de sex masculin si pe umeri sau abdomen pentru sexul frumos. Dar nu este exclus sa vedem tatuaje cu ingeri in zona coapselor interioare sau pe picior!

       Tatuajele cu aripile ingerilor sunt de asemenea tatuaje foarte raspandite. Acestea pot fi tatuate cu ceeala neagra pe tot spatele si arata impresionat de bine.

      Ingerii ofera protectie si acesta este motivul pentru care multe persoane isi realizeaza tatuaje cu ingeri. Unele persoane isi tatueaza in cadrul tatuajelor cu ingeri chipurile persoanelor dragi din familie, pentru a le imortaliza chipul sau pentru ai avea mereu aproape de sufletul lor.
 

Poze tatuaje cu ingeri