Tatuaje cu fluturi       Tatuajele cu fluturi au fost unele dintre cele mai solicitate tatuaje de catre femeile din SUA. Aceste simboluri au fascinat dintotdeauna oamenii si au inspirat foarte des in crearea de picturi si de piese muzicale. Majoritatea oamenilor ar fi de acord ca, culoarea acestor vietati este minunata si de neegalat pe acest pamant.

         Gasirea tatuajului cu fluturele dorit poate fi o alegere si o sarcina dificila deoarece exista o diversitate extraordinar de mare de designuri care reprezinta acest "mit". Sunt atat de multe versiuni in care aceste creaturi pot fi pictate in ceeala colorata pentru tatuaje cate specii de fluturi exista pe pamant. De la fluturi mari si ingrosati, fluturi tatuati in stiluri tribale si tatuaje cu fluturi mici si tot ceea ce este intre aceste stiluri.


Tatuaje cu fluturi

       Daca esti hotarat sa iti tatuezi un fluture ar fi o idee buna sa te uiti la niste poze cu fluturi in natura si nu doar la niste poze cu tatuaje reprezentand fluturi. Este de asemenea indicat sa cunosti atat denumirea stiintifica cat si cea populara a fluturelui care doresti sa ti-l tatuezi si sa iti impresionezi prietenii cu vasta ta cultura in ceea ce priveste fluturii!

       Si din moment ce esti in acest domeniu, studiezi fluturii, vrei sa iti realizezi un tatuaj cu fluturi, de ce sa nu studiezi mai departe miturile legate de aceste creaturi si tot ceea ce tine de ei. In randurile de mai jos am realizat o scurta descriere a insemnatatii fluturilor, simbolismul in vise, lucruri cu care iti vei impresiona prietenii si mai mult!

De ce sa iti faci un tatuaj cu fluture?

  • Fluturii sunt unici
  • Sunt atat de viu colorati si "realizeaza" niste tatuaje grozave
  • Reprezinta fragilitatea vietii noastre
  • Sunt feminini

Lucruri despre fluturi...

 

  • Exista peste 28.000 de specii de fluturi cunoscute.
  • Fluturii zboara doar in timpul zilei spre deosebire de molii.
  • Nu poti omora un fluture atingandu'i aripile


Tatuaje cu fluturi

Insemnatatea fluturilor si culturile lumii

      Unele culturi din lume considera ca fluturii sunt materializarile sufletelor pierdute in timp ce altii considera ca aparitie sau vederea unui fluture anunta venirea pe lume a unui copil

      Daca in visele tale apare un fluture printre flori acest lucru semnifica prosperitatea si nevoia de a te aseza la "casa ta". Daca fluturii zboara in jurul tau acest lucru semnifica vesti de la prietenii tai.

Plasarea tatuajelor cu fluturi

       Tatuajele cu fluturi sunt de obicei cerute de sexul frumos. Cele mai des zone utilizate pentru tatuajele cu fluturi sunt umerii, partea inferioara a spatelui, glezne si de asemenea in zone ascunse vederii cum ar fi zona pubiana si abdomenul inferior.

Tatuaje cu fluturi

Poze tatuaje cu fluturi color

Poze tatuaje cu fluturi negre