Tatuaje chinezesti cu dragoni       Tatuajele chinezesti au fost dintotdeauna foarte populare. La un moment dat aceste tatuaje au fost preferatele doar de criminali si mafie. In momentul de fata se pare ca si celebritatile de la Hollywood sunt prinse in misterul si frumusetea artei din Estul Indepartat. Nu se poate nega faptul ca tatuajele chinezesti clasice reprezinta o atractie aceasta putand fi apreciata foarte usor in functie de ce inteleg diferite persoane prin tatuajul in cauza.


       Partea estetica trebuie sa fie prima luata in considerare atunci cand vrei sa iti faci un tatuaj, iar caracterele chinezesti sunt foarte bine adaptate in acest scop. In timp ce tatuajele au fost intotdeauna franturi pentru conversatie...comunicare unor sentimente..., Tatuajele chinezesti adauga un element in plus, avand in vedere ca persoanele care vor vedea tatuajul chinezesc te vor intreba clar ce reprezinta, acest lucru ii permite celui tatuat nu numai sa traduca caracterele, dar si de a explica povestea prin care acesta a ajuns sa isi tatueze ceva atat de stabil in timp pe corpul sau.

       Intelesul si semnificatia unui tatuaj este foarte importanta de aceea tatuajele chinezesti trebuie studiate din timp. Deseori persoana tatuata se trezeste ca tatuajul pe care il poarta nu este tocmai ceea ce i s-a spus la salonul de tatuaje sau intelesul tatuajului poate deveni irelevant in cativa ani. 

Tatuaje chinezesti cu dragoni      Din fericire persoana care va fi tatuata s-a documentat anterior despre aceasta cultura si a discutat cu o persoana vorbitoare fluent de limba chineza despre insemnatatea caracterelor care urmau a fi tiparite in piele. Unele persoane care nu sunt vorbitoare de limba chineza s-au tatuat fara rost pe trupurile lor cu caractere chinezesti care citite impreuna nu au nici un fel de inteles.

      Cele mai raspandite tatuaje chinezesti sunt cele care vor sa reprezinte ideea de Dragoste si Putere. Tine minte ca conceptul acesta este realizat de vorbitorii de limba engleza, si la acest nivel Pacea, Dragostea si Intelegerea sunt usor de inteles si deslusit.

 

      Dar inainte de a alerga la studioul de tatuare ca sa iti faci unul ar trebui sa te documentezi. Alegerea unui tatuaj chinezesc necesita studiu si atentie sporita. Are mai putin de-a face cu stilul si mai mult cu caracterul tau ca persoana, munca, si valorile pe care le respecti. Este permanent, deci este o decizie destul de importanta pentru viata ta. In definitiv, este important sa alegi un tatuaj finut nu unul care sa sara in ochi cu orice ocazie. 

      Timp de secole, Dragonul chinezesc a fost o sursa de mister si putere nemarginita. Discutat in legende fara numar, atat Estice cat si Vestice, dragonii au facut ca oamenii sa se teama de ei si sa ii venereze. In Europa medievala, era o sete de sange, figura care respira flacari. Violeta maligna si puterea sa negativa in tot ceea ce facea. Cu toate acestea, in Asia, se intampla exact contrariul. Dragonul cel rau este o creatura venerata pentru puterea sa benevola, inteligenta si dorinta de a face bine. Dragonul chinezesc a fost un simbol clasic pentru culturile Estice Indepartate.

      Defapt, Chinezii din toata lumea sunt afectiv cunoscuti ca si “lung de chuan ren”, sau "descendenti ai dragonilor”. Sunt cateva specii diferite de dragoni chinezesti. Dragonul Hoed este considerat a fi cel mai rau dintre toti. Dragonul Celestial sustine Raiul si apara de primejdii Zeii. Dragonul pamantului protejeaza si dicteaza tot ce misca pe pamant. Dragonul Spiritual controleaza vantul si ploile. Dragonul cu comori este cel care tine si pazeste aur si pietre pretioase. Dragonul inaripat este singurul dragon cu aripi. Dragonul Coiling isi face veacul in apele oceanului. Dragonul Galben este considearat unul sfant datorita cunostintelor sale foarte vaste. 
 

Modele tatuaje dragoni