Tatuaje celtice       Tatuajele celtice au inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani. Istoria celticilor merge in urma cu cateva mii de ani. Celtii timpurii si-ai aratat talentul in realizarea de opere de arta in special pe metale, bijuterii si arme si de aceea erau considerati razboinici de temut de catre romani. Dovezi ale trecerii celtilor si opere de arta celtice pot fi vazute si in zilele noastre peste tot prin Irlanda.

 


       Celticii modei au dezvoltat simbolurile pentru ei, si cetatenii Americii de Nord de origine celtica poarta si in ziua de azi bijuterii care indica faptul ca acestia sunt de origine celta. Celtii antici au transmis istoria pe cale orala prin povestiri si nu au pastrat prea multe dovezi scrise, in consecinta, sunt putine dovezi despre tatuajele lor chiar daca tatuajele Celtice "crucea celtica" si altele tatuaje celtice sunt foarte raspandite si utilizate.

Tatuaje celtice       Majoritatea designurilor pentru tatuaje celtice sunt luate din Manuscrisul Iluminat al Irlandezilor Cartea celtilor, Care este afisata in biblioteca unui colegiu din Dublin. Lucrarile de arta in piatra si metal sunt foarte probabil din aceeasi perioada cu aparitia tatuajelor celtice.

       tatuajele celtice cu cercuri simbolizeaza de obicei o spirala fara inceput si fara sfarsit, acest lucru indicand ciclul continuu si neintrerupt dintre viata-moarte si renastere. Animalul celtic (tatuajele celtice zoomorfe) dar acestea se finalizeaza in coaste, cap, picioare sau coada. Tatuajele spiralate celtice sunt de obicei fara final.

Tatuaje celtice

       Trecerea repetata prin stadiul de fizic si psihic este reprezentat de intersectarea spiralelor si simbolurilor tatuajelor celtice. Lipsa unei finalizari poate semnifica faptul ca viata nu se termina niciodata, dragoste si speranta, de aceea tatuajele celtice au devenit atat de populare.

       Pentru persoanele care au un descendent din celti, sau Irlandezi, Scotieni , tatuarea unui simbol celtic poate insemna mandria de a fi descnedent al celtilor. Tatuajele celtice sunt de obicei dificil de realizat, si este foarte important ca persoana care doreste sa isi tatueze un astfel de simbol celtic sa se intereseze inainte daca artistul ales are experienta in realizarea tatuajelor celtice. Nu toti artistii detin acea doza de profesionalism si atentie sporita necesara pentru realizarea unui tatuaj celtic reusit.

Tatuaje celtice

Modele tatuaje celtice